fredag 6. august 2010

Valpene vokser og dem har fått navn :)


Valpene vokser og vokser, er blitt mye mer fart i dem. Dem har fått tenner og tygger på alt ;) Dem trives godt både ute og inne, kommer ut av kassa når jeg har døra åpen. Kommer da spankulerende inn på stua :)  Dem er veldig flink til å tisse på avisene som ligger i ene halvdel av kassa. Får nå 3 måltider om dagen, pluss Celia gir dem melk flere ganger. Dem er blitt så tjukke og gode!


Valpekjøpere har begynt komme på besøk, og valpene er trygge og gode på fremede folk :)  Igår hadde vi besøk av en familie fra Innfjorden, valpene sovna godt i hendene på barna :) Celia blei god venn med dem med en gang, og både hun og valpene sjarmerte :)

Når jeg kommer inn på kjøkkenet på morgene, så kommer 7 små logrende haler bort til meg. Er blitt veldig kontaktsøkende. Dagen består av leking og soving. Blitt ordentlig tøffe mot hverandre nå, bryner seg litt på D-kullet inni mellom, men D-gjengen er ennå litt for store og bedre motorisk. Det kan lett bli voldsomt for de små. 
Har ikke hatt så veldig mye godt vær, men dem får gå ut når muligheten byr seg. Siden D-gjengen har okkupert valpegården ligger E-kullet i en innhegning jeg har ordnet av kompostgrinder. Dem krever ikke så mye mer ennå, den kan bygges ut om behovet melder seg :) 

Jeg har hatt valpene over halvparten av tiden dem skal være her. Valpetiden går så utrolig fort hver gang!! Heldigvis skal en av jentene være her i snart 9mnd da hun skal til England. Skal få kose mass med den :) men dagen da hun flytter kommer nok til å bli ufattelig trist!!

jentene:
Carve Canem Expletus perfect/complete Elita - den valgte
Carve Canem Expletio satisfying Estelle - stjerne
Carve Canem Exulto be joyful Evita - Life
Carve Canem Exhilaro to make cheerful Eugenia - Nobel

gutta:
Carve Canem Excellentia excellence Emilio -  eager to please
Carve Canem Ex Gratia kindness Ezio - som en ørn
Carve Canem Ego min Eros - love

Tenker dette blir de endelige navna :)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar