søndag 17. oktober 2010

Eros stor gutt - 13,3 kg i dag

Det er nå godt over seks uker siden Eros kom til oss. Han har blitt stor gutt og veier nå 13,3 kg :). Trives godt i lag med oss.

Kloklipping har vi fått god dreis på - godbiter er tingen! ;). Han er utrolig glad i mat og vi har derfor anskaffet en aktivitetsball som sørger for at han av og til må jobbe for og få ut maten. Det er ikke bare Eros som liker ballen - to små gutter på snart tre år sørger også for få ut maten - teamarbeid kaller vi det ;). Det blir litt grining når klør og tenner kommer for nærme :(, men det går fort over.

I sist uke var vi til dyrlegen for og få vaksine. Det gikk meget bra - lurte han med noen godsaker mens han fikk sprøyten.

Når vi er ute og går tur trener vi på å gå fint i band. Han synes det går litt tregt og trekker i bandet. Mange godbiter går med for å få han til og gå ved siden av meg. Vi trener også på kontakttrening og det liker han godt - mye godbiter nam nam :).

Vi har vært to kvelder på valpekurs - litt tilbakeholden i starten både med de andre valpene og menneskene. På slutten av den første kvelden var han allerede med på leken med de andre valpene ;) - fortsatt noe reservert for menneskene, men det hjelper utrolig med godbiter. Han var mye mer frempå den andre kurskvelden, så han skal nok bli en "tøffing" når vi er ferdige med kurset ;).

1 kommentar:

  1. Vokser godt gutten :)

    Blitt enda lysere ser det ut på bildet? Er spendt på hvordan han blir som voksen :)

    SvarSlett