mandag 30. august 2010

8ukes bilder og vetrinærbesøk

Idag fylte jeg bilen med hunder og dro til Ålesund. Enya skulle ta ei blodprøve for å sjekke om hun har nok rabiesantistoff, Albert og Celia skulle ta tannstein. Helene var med, og derfor Delia som ikke kan være alene hjemme + de 7 søte i E-gjengen.

Det gikk strålende med alle. Ikke en pip fra noen av valpene på den lange turen, verken ferge eller bil er noe problem. Alle fikk helseattester uten anmerkning. Flinke valper alle sammen :) Et par stykker som syns å få chip var litt vondt, men den nåla er tjukk alså! 

Etter å ha vært hos dyrlegen i et par timer(!) tok vi med alle sammen å slapp dem på ei treningsbane. De voksne som hadde vært i drømmeland under rensing av tenner, sjangla litt ennå, og syns ikke valpene var spesielt kule og ville helst i bilen igjen. De små storkosa seg med å løpe rundt og bølle med hverandre. Veldig trygge og fine, løper rundt uten å tenke på farer som kan lure. 
Etter en lang lekestund og fotosession ble alle plassert i bilen igjen, Albert noe småsur for han satt i buret ved siden av de små krapylene :p Jeg og Helene kjente at det var tid for mat, og dro for å spise. Alle sov godt i bilen utenfor kjøpesenteret, flinke!! 

Helt utrolig å kjøre en time inkl halvtime med ferge med 7 valper (+ Delia) og ikke en eneste lyd!

Da vi kom hjem var det full fart igjen. Løp tulling i hagen, fikk seg en skvett melk av mor og to store skåler med fôr. En blir sulten av "bya-tur". Nå sover alle 7, etter en lang dag med mange inntrykk.

Veide alle sammen hos vetrinæren, men har lagt igjen lappen der det stod hva den enkelte veide :/ Men dem var veldig jevne, fra 4,8-5,8 kg. 




Ezio




Evita




Enya



Eccho




Emilio




Eros







Elita






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar