mandag 27. september 2010

Eccho

Jeg får skrive noen ord om hvordan Eccho har hatt det her siden søskene flytta. Eccho skal jo bo her til i vår en gang, når hun er ferdig vaksinert og godkjent rabies. Da kan hun flytte til sitt nye hjem i England.
Eccho er en veldig rolig og behaglig valp. Hun er stueren, piper og tasser litt rundt når hun må ut. Sover hele natta i buret sitt, ikke et pip. I en periode kunne det ikke ligge noen andre hunder sammen med henne på rommet der buret stod, da lagde hun litt leven. Så hun lå et par uker alene på valperommet i buret sitt, men nå går det greit at det ligger noen voksne der sammen med henne. 
Hun får nok ut mye av lekebitinga si på leker og de andre hundene, får vi får ikke gjennomgå noe. Er veldig glad i kos, kan ligge i fanget å bare kose lenge om gangen. Hun kan navnet sitt i noen miljøer. Inne i huset, ute i hagen og til dels ute på tur. Innkalling har vi starta trene på, men bare på frivillig basis. Har ikke startet med å rope på henne ennå. 
Andre frivillige atferder vi har trent på er kontakt, stå, sitt, ligg og følge etter. Kommer nok ikke til å legge kommando på noe av dette siden hun skal flytte og bli engelsktalende. 
Hun er veldig flink å gå i bånd, prøver gå en liten tur i bånd hver dag, for å opprettholde at hun går med slakt bånd. Belønner henne mye for denne atferden, og blir bånde stramt da stopper jeg opp til det er slakk line igjen. 
Hun sover mye på kveldstid. Merker ikke noe til henne fra 19-20 og utover. Har henne ut å tisse en gang før vi legger oss, deretter er det helt stilt til hun får komme ut på morgenen. Liker seg godt ute, kan gjerne være ute i timer om gangen. Både alene og sammen med de andre hundene. 

Kloklipping går veldig fint. Legger henne på bordet med noe å tygge på, da er det helt greit å bli behandla :) 

I alt er hun ei kjempegod jente, som vi trives masse med. Passer godt i flokken vår, så det blir trist å gi henne fra seg om noen måneder :(


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar