søndag 12. september 2010

Hilsen fra Elita i Stavanger

Her kommer noen ord om Elita i Stavanger.:-)

Nå har vi hatt henne i litt over en uke og er blitt kjempeglade i henne alle sammen.



Elita har hilst på alle vennene til ungene og også hundene til vennene. Det har gått fint, selv om hun er ganske forsiktig av seg.
Elita er veldig grei å ha med å gjøre. Hun sover fint i buret og har bare hatt et par uhell med tissing på "finteppet" i stua. Når vi går turer, venter hun til hun er trygt tilbake i hagen før hun gjør fra seg. :-)

Har klippet klørne på forlabbene. Det tok hun igrunn fint, selv om jeg var klønete og klipte for mye på den ene kloa. Ikke kjekt.


I går var vi på kjøpesenter sammen. Det blei veldig sosialt, for alle skulle jo hilse på den nydelige valpen. Blei imponert når Elita bare snuste eller slikket på alle barnefingrene som blei stukket foran snuten på henne. Ikke noe av valpebitingen som hun gjør på oss hjemme.


Har også prøvd å gå ut et par minutter mens hun var aleine i buret. Da blei det litt av en pipekonsert.







Nå avslutter vi, Elita skal få bli med på en liten fisketur. :-)

1 kommentar:

  1. Så mange fine bilder av Elita! =) Ser hun vokser!!

    Om hun er i buret alene, må dere bare overhøre det. Ikke gå inn før det er stilt og hun har roa seg, da belønner dere med at hun får gå ut.Da lærer hun finne roen i buret, og det vil gå fortere og fortere hver gang. Hun lærer også at når hun er rolig og avslappet, kommer dere. Det blir "kommandoen" på at hun får selskap og slippe ut. Det er veldig lett at "kommandoen" hennes på dere blir skrik og skrål, det blir ikke noe moro. Da vil dere få en hund som står hjemme å roper på dere når dere er på jobb etc.

    En valp er normalt sett forsiktig i starten med andre eldre hunder. La henne gå løs å belønn for å se på eller gå mot den andre hunden. Da skal du se det løsner fort i lek og moro :) Når hun er løs har hun også fluktmuligheter om det skulle bli for skummelt. Den andre hunden kan få komme løs når Elita er trygg på den :)

    SvarSlett