onsdag 15. september 2010

Eros 10 uker i dag

Snart har Eros vært hos oss i to uker - tiden går utrolig fort. Han vokser for hver dag som går. I går veide han 7,2 kg - 5-6 kg rundt 8 uker... Beathe glemte lappen på oss vetrinær ;).
Eros sover godt om natten, ikke en lyd å høre før vi står opp åtte om morgen.

Stort sett er Eros en rolig hund - sover mye, men han har to til tre turboopptreden ;). Da flyr han rundt som et oskeråk og er knapt nedpå med føttene. Tygger på alt som er rundt om kring, oss også :(. Det går bra, vi tåler en støyt vi voksene, men tvillingene på snart tre år synest at det blir litt for voldsomt ;). Det blir en liten tur ut på trammen så han får kjølt seg ned litt. Det nytter ikke å ta han bort fra tvillingene for han er like raskt tilbake.

Vi går mange småturer om dagen, går også om kvelden når det er mørkt ute - litt roligere da, skummelt tydeligvis. Når vi er ute å går trener vi litt på innkalling og å gå fint på plass. Det går meget bra. Inne trener vi kloklipping som krever mer innsats fra begge. Det er nok fordi jeg er redd for å klippe for langt ned og at Eros må være stille med labben, men det går bedre og bedre for vær dag. Ellers trener vi på og ikke bite.

I det siste dagene har det vært en del regn - liker ikke så godt å gå i regn, men det er nok en treningssak det og. Det å kjøre bil er ikke så kjekt for han føler seg nok alene i buret, men han roer seg etter en liten stund.

Har meldt oss på valpekurs som antagelig starter om en eller to uker. Det blir spennende :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar