søndag 5. september 2010

Hjem til Kleppe, og helgens opplevelser



Flyturen hjem gikk kjempebra. Eros var rolig på hele turen - flink gutt :) Det blie litt klynking når vi kjørte hjem fra Sola flyplass, men det var ikke rart han var jo helt alene i buret.
Eros fant seg godt tilrette i sitt nye hjem, og den første natten var han stille, nesten ikke en lyd å høre - var bare oppe en gang for å tisse.
Morgen - lørdag vår første hele dag med Eros. I dag vil vi gå rundt og kikke i nabolaget. Eros er utrolig flinke, følger med oss uten at bandet ser ut for å plage han. Vi koser oss på nærmeste lekeplass og Eros sniker til seg en liten blund før vi rusler hjem i gjenn.
Det blir kveld og en ny natt i sitt nye bur. Lite lyd denne natten også, kun en gang ut for og tisse -fantastisk snille lille Erosen vår :)
Nå er søndagen her og vi drar på strandtur - fantastisk vær, solen skinner fra klar himmel. Eros liker seg utrolig godt her på starnden - sand mellom potene, marihalm og en fantastisk blomsterflora. Vi nyter sol og varme og vil helst ikke dra hjem igenn.
Eros har vært med på mye i dag - vasket bil, lukt og plukket løv i tillegg til strandturen. Han var helt vill og hoppet oppi posen med løv, utrolig morsomt! Eros har stort sett sovet etterpå, ligger nå ved siden av meg - sliten, men utrolig fornøyd;)

1 kommentar:

  1. Så nydelig han er!
    Høres ut som han har tatt flyttingen med stor ro. Godt han er så trygg med en gang. Håper dere får nok ei rolig natt! Gi Eros en kos fra meg og mamma celia =)

    SvarSlett